Isnin, 27 Mei 2013

SESI PHOTOSHOOT UNTUK MAJALAH KERETA

Salam sume kawan2ku...setelah pihak admin berbincang berunding dengan Saha Nitro maka dengan ini sesi Photoshoot untuk Majalah Kereta akan diadakan pada tarikh 15/6/13 sabtu bertempat di Putrajaya..detail tentang masa & tempat secara terperinci Saha Nitro akan berbincang dengan Pihak Majalah Kereta tersebut..mohon rakan2ku ruangkan sedikit masa bagi tujuan mempromosikan Group kita dimata umum tak kira bean tu standart katak @ pun dah make over...mari la kita sama2 bergabung hahahaha apa aku merepek ni...geng2 dr Ipoh,Soromban,Johor & Pantai Timur kedatangan kamu semua amat2 dialu-alukan......

Admin:Azizi Bean 002
Catat Ulasan