Ahad, 16 Jun 2013

SESI FOTOSHOOT MAJALAH KERETA DAN TTs DI PUTRAJAYA 16 JUN 2013




Sham Abby
Salam n selamat sejahtera....bermula sejarah skali lagi, berkumpul nya Estima TCR Bean group yg mencecah 40 buah yg dpt bersama2 join tts+potoshoot+family pokluck utk kali ini....dari utara,sekatan,timur, barat...yg baru dan lama...dgn berbilang kaum, kita bersama2 smlm d area Putrajaya..taniah buat semua krana komimen yg d berikan....buat group dari utara@Ipoh,walaupun x sempat kensampaian d Putrajaya,KAMI ucap kan ribuan trima kasih krana keinginan yg tgi utk bersama2,krana ada kerosakan Bean,mereka terpaksa berpatah balik...tabik dari KAMI dgn semangat yg d tujukan..In Syaa Allah d masa akan dtg kita akan bertemu lagi...pada kekawan yg lain juga, KAMI ucapkan ribuan trima kasih yg x terhingga dgn kehadiran smlm...juga pada kaum2 ibu,berbyk trima kasih dgn masakan2 pokluck yg d sediakan smlm...sedap n memang terbaik semua nya...insyaakkah pjg umor kita akan bertemu lagi d lain acara....TQ TQ TQ..

Azizi Saidin
Terbaik TT photoshoot/potluck/santai pecah rekod kali ke2...sebanyak 40bijik & seramai 120orang dewasa serta kanak2 direkodkan yg turun same2 bkumpul bagi menjayakan event ini...success buat sume rakan2 sepermainanku....

Ahmad Tarmizi Idris
Untuk makluman, dimaklumkan kemungkinan besar gambo2 yg diambil di Putrajaya pd hari ini akan dimuatkan dlm Majalah Kereta bulan depan. Jadi intai2lah dikedai majalah berhampiran anda.. juga dimaklumkan pihak admin telah menyumbangkan RM100 kpd 2 photographer td sebagai token dan duit tersebut dr jumlah lebihan terkumpul TT group kita.. harap semua menghalalkan yer..

Nuar Ustaz Manan
Tahniah kpd rakan2 Estima TCR Bean Group yg telah merealisasikan rancangan sessi photoshoot majalah Kereta pd siang hari Ahad 16/6/2013 di Putrajaya!!!

Ni baru dgn kehadiran 40 buah Bean shj drp 100 lebih ahli yg telah ade...dah nmpk gempak. Fuyoooo! Caya laaa! Bilangan kami dah semakin ramei dan akan bertambah...tak termasuk lagi pemilik2 Bean yg berada di serata pelusuk negara yg belom tahu kewujudan komuniti kami.

p/s Jgn ade yg memandei2 nak isytiharkan pelupusan kenderaan berusia melebihi 10 tahun di Malaysia dan nk sekat kemasukan stok half-cut dr negara luor...walau keta kami dah tua tapi kami tak menanggung hutang dgn bank. Jaga2, kekadang tindakan kome buleh menyebabkan kesusahan kpd org lain...yg tu teman maroh sesangat tu!






































































Catat Ulasan